07 июня


23:37

Євро-2020: Україна – Сербія – 5:0

У Львові збірна Україна розтрощила сербів і залишилася одноосібним лідером своєї групи відбору Чемпіонату Європи з футболу 2020 року.

20:38

«Це схоже на відродження Партії регіонов»: лідер «Відродження» на знак протесту проти об’єднання з «Опоблоком» вийшов з партії

Про це Віктор Бондар заявив сьогодні.

19:25

Керівники «Нафтогазу» не вбачають в останній пропозиції «Газпрому» нічого привабливого - окрім підозрілого

Коболєв і Вітренко пояснили, де може бути пастка.

18:19

ГПУ порушила три справи після закликів заборонити вогонь у відповідь на Донбасі та відновити торговельні відносини з ОРДЛО

Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

17:30

«Херсонобленерго» реконструює підстанцію для приєднання електростанції дружини Авакова

ТОВ «Кем Південь» (Одеська обл.) на замовлення АТ «Херсонобленерго2 реконструює підстанцію (ПС) 150/35/10кВ «Цюрупинська» і ПС 35/10кВ «К.Лагері» для приєднання електроустановок сонячної електростанції (СЕС) ТОВ «Підстепне сонце» (с. Підстепне, Олешківський р-н Херсонської обл.).

17:12

Рішення КСУ про скасування е-декларування антикорупційних активістів оприлюднено

Конституційний суд України опублікував рішення про скасування електронного декларування антикорупційних громадських активістів.

16:46

Верховний Суд остаточно визнав незаконним звільнення скандального судді Татькова

Колишній голова Вищого господарського суду України часів президентства Віктора Януковича Віктор Татьков остаточно повернув собі статус судді, а з частини елітного майна його близького оточення зняли арешт.

15:28

«Опоблок» об’єднався з партіями Мураєва, Бондара і Гепи: на радощах Вілкул забув назву своєї партії (фото)

Ахметівська партія «Опозиційний блок — Партія миру та розвитку», «Наші», «Відродження» и «Довіряй справам» пішли на парламентські вибори разом.

14:32

Гройсман назвав першу п'ятірку списку своєї партії: освіта, культура та Мінстець

«Стратегія» Гройсмана базується на його Кабміні.

13:51

Саакашвілі відмовився очолити «УДАР» через «альянс» Кличка з Порошенком

Екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі відмовився очолити партію мера Києва Віталія Кличка «УДАР» після консультацій з прихильниками власної політсили «Рух нових сил».

13:19

У Міжнародному Суді ООН завершено «другий раунд» аргументів України

Україна вислухала відверті знущання російської сторони і просить суд відхилити попередні заперечення, заявлені РФ, та винести рішення, що суд має юрисдикцію розглядати справи по суті відповідно до позову, поданого Україною.

13:00

НАБУ оцінило «проколомойське» рішення КС: суд «ліквідував ефективний інструмент знищення корупційних схем на держпідприємствах»

Рішення Конституційного Суду України, який позбавив Національне антикорупційне бюро України права «через суд анулювати незаконні угоди, захищає організаторів корупційних схем і, фактично, узаконює розкрадання коштів державних підприємств через закупівлі товарів, робіт та послуг за завищеними цінами».

12:48

«Єврооптимістка» Заліщук вирішила пролетіти повз Ради як самовисуванка

Ясна річ, трійцю колишніх «європорошенківці» Заліщук-Лещенко-Мустафа жодна нормальна партія до свого передвиборчого списку не запросить - бо «токсичні».

12:12

У Кремлі не угледіли сенсу в пропозиції Зеленського

Лише Україна з усіх діючих учасників нормандського формату вважає за доцільне його розширення, заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

11:52

З'їзд ЗЕ!партії перенесено: забагато бажаючих стати «слугами народу» у Раді

З'їзд партії «Слуга народу», запланований на найближчу суботу, переноситься на неділю, 9 червня.

10:19

Зеленський сподівається, що Росія «відновить контроль» над бандами ОРДЛО. Ніби РФ його колись втрачала

Говорячи словами друга Зеленського Б. Шефіра, Путін «не маніяк, не псих, а розумна людина», - то бойовики маніяки дурні.

09:36

Росіяни захопили українські FM-частоти в окупованому Криму

На більшості радіочастот чути російські станції.

09:04

Аваківській соціаліст Кива пішов шити до Рабіновича

Колишній радник міністра внутрішніх справ Ілля Кива вирішив балотуватися до Верховної Ради за списком партії «Опоплатформа - За життя» Рабіновича-Медведчука.

08:27

Вночі Печерський суд звільнив з-під варти підозрюваного у вбивстві «Сармата»

Печерський районний суд Києва під час засідання в ніч з 6 на 7 червня відпустив під домашній арешт Михайла Сігіду, якого підозрюють в організації вбивства активіста Віталія Олешка («Сармата»).

07:51

У Зеленського вважають, що закону про ТСК для імпічменту замало

Представник Зеленського у Верховній Раді Руслан Стефанчук підкреслює, що процедуру імпічменту президента повинен регламентувати окремий закон, оскільки це окрема конституційно-правова процедура.

07:33

Дoбa ООС: двох наших військових вбито, десятьох поранено

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.