04 марта


22:18

Вийшла третя частина серіалу про розкрадання у «Укроборонпромі» (відео)

Схеми закупівлі комплектуючих за завищеними цінами для підприємств «Укроборонпрому» включали в себе «відкати» для нинішнього керівника держконцерну Павла Букіна та звільненого у понеділок першого заступника голови ради Національної безпеки і оборони (РНБО) Олега Гладковського, стверджує команда журналістських розслідувань Bihus.Info.

22:04

США продовжили санкції проти Росії

Президент США Дональд Трамп у понеділок продовжив санкції щодо осіб, яких у Вашингтоні вважають відповідальними за підрив демократичних процесів та інститутів в Україні.

20:01

У СБУ заявляють, що біля офісу Зеленського прослуховували когось іншого

У Службі безпеки України заявляють, що оперативно-технічні заходи, що здійснюються на вул. Білоруській, 26 у Києві, ніяк не пов'язані з кандидатами в президенти України або їхнім оточенням.

19:49

Уряд оскаржить рішення суду про визнання незаконною постанови щодо цін на газ

Кабінет міністрів України має намір оскаржити рішення Окружного адміністративного суду м. Києва про визнання недійсною постанови уряду №315 від 27 квітня 2016 року, якою, зокрема, визначається порядок формування ціни на природний газ для потреб населення.

19:08

Cуд задовольнив позов Тимошенко щодо підвищення ціни на газ

Колегія суддів Окружного адміністративного суду м. Києва задовільнила позов Юлії Тимошенко проти уряду щодо незаконного підвищення ціни на газ для населення та теплокомуненерго, яке відбулося у травні 2016 року.

13:24

«Велика сімка» і Світовий банк: скасування відповідальності за незаконне збагачення – «поразка у боротьбі з корупцією в Україні»

Країни G7 спільно зі Світовим банком закликали українську владу активізувати зусилля для забезпечення ефективності антикорупційних правових інститутів, відновивши кримінальну відповідальність за незаконне збагачення у відповідності до міжнародних стандартів.

13:13

Порошенко звільнив Гладковського

Президент України Петро Порошенко сьогодні, 4 березня, звільнив Олега Гладковського з посади першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО).

09:50

Дoбa ООС: поранено одного українського військового, знищено двох окупантів

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.