26 февраля


16:20

ДТП у Харкові: за шістьох загиблих Зайцева і Дронов отримали по 10 років

Київський районний суд Харкова сьогодні, 26 лютого, оголосив вирок Олени Зайцевої та Геннадію Дронову по справі смертельного ДТП на вулиці Сумській в центрі міста у 2017 р.

14:55

Порошенко підтримав рішення Гладковського призупинити свою діяльність у РНБО

Президент України підтримав відсторонення Олега Гладковського від виконання обов'язків першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України на час проведення розслідування.

13:45

Перший заступник секретаря РНБО призупиняє свої повноваження і вимагає розслідувати журналістське розслідування

Перший заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олег Гладковський звернувся до правоохоронних органів із заявою про перевірку оприлюднених у журналістському розслідуванні Bihus.Info фактів про незаконні оборудки під час закупівель в армії, а також просить тимчасово призупинити його повноваження першого заступника секретаря РНБО.

11:41

Порошенко розповів військовим, що армія здатна захистити країну

Українські Збройні сили сьогодні повністю здатні захистити територію держави та український народ, а наша армія поступово переходить до стандартів НАТО в озброєнні та реформуванні системи управління, Петро Порошенко під час виступу на оперативному зборі керівного складу Збройних сил України.

11:00

Тимошенко оголосила початок імпічменту – Луценко погрожує журналістам судом (відео)

Лідер фракції «Батьківщина», кандидат у президенти Юлія Тимошенко заявила, що разом з іншими фракціями починають початок процедури імпічменту президента Петра Порошенка після розслідування журналістів про збагачення його оточення в оборонній сфері.

09:43

Екс-керівника Генштабу заарештовано

Печерський райсуд Києва вночі обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою колишньому керівникові Генштабу ЗСУ Володимиру Замані.

09:27

Дoба ООС: загинув один український військовий, ще одного поранено

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.