15 ноября


21:46

У Смілі розпочалося підключення котелень до газу

У місті Смілі Черкаської області, де раніше було введено надзвичайний стан через відсутність опалення, подано газ на вісім котелень із 20, повідомляє віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко.

20:45

Затримано бандитів, які обстріляли з гранатомету офіс «Київміськбуду»

Лідер банди - громадянин РФ.

18:50

Сквер біля посольства РФ у Києві назвали на честь Нємцова

Київська міська рада ухвалила рішення про присвоєння безіменному скверу на розі Повітрофлотського проспекту та вул. Сурикова в Солом’янському районі Києва, що розташований біля будівлі посольства РФ в Україні, імені загиблого російського опозиційного політика Бориса Нємцова.

18:39

Порошенко вимагає негайно дати Смілі газ і тепло

Президент Петро Порошенко доручив включити опалення у Смілі на Черкащині протягом кількох годин під його відповідальність.

16:02

Тігіпко придбав у Порошенка «Кузню на Рибальському»

Корпоративні інвестфонди «Прайм Ессетс Капітал» і «ВІК», акціонерами яких є відповідно президент України Петро Порошенко і народний депутат Ігор Кононенко, 15 листопада підписали пакет документів про продаж ПрАТ «Завод «Кузня на Рибальському» з новим власником - компанією «Евінз лімітед» з групи «ТАС», кінцевим бенефіціаром якої є Сергій Тігіпко.

12:07

ЦВК нагадує кандидатам у президенти про норми моралі

Передвиборна агітація розпочинається кандидатом на пост Президента України наступного дня після дня його реєстрації Центральною виборчою комісією і закінчується о 24 годині останньої п’ятниці перед днем виборів, і дочасне проведення такої агітації є порушенням.

11:59

Рабінович відмовився бути «гетьманом»: іудаїзм заважає

Об'єднання «Опозиційна платформа – За життя» вирішило висувати Вадима Рабіновича як єдиного кандидата в президенти, але він відмовився.

10:02

У стилобат Андріївської церкви кинули «коктейль Молотова»

Проти священика нападники застосували силу і газовий балончик.

09:11

Доба ООС: поранено одного українського військового, знищено трьох окупантів

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.