02 ноября


16:01

Луценко «не бачить» жодного замовника нападів на активістів

У більш ніж півсотні справ про напад на громадських активістів правоохоронні органи не встановили жодного замовника. Про це сьогодні на оперативній нараді повідомив генпрокурор Юрій Луценко.

13:37

Конституційний Суд відмовився оцінювати конституційність мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення

1 листопада Велика палата КС на засіданні розглядала питання про відкриття конституційного провадження за конституційним поданням 69 депутатів Верховної Ради щодо відповідності Конституції (конституційності) положень пунктів 14 і 15 розділу Х «Перехідні положення» Земельного кодексу.

12:09

В оккупированном Крыму 4-й год подряд сокращается рождаемость

На освобожденное таким образом от крымских детей пространство радостно прут «освободители» полуострова – взрослые представители российских масс.

11:29

На Донетчине за нападение на военнослужащего задержан «Вася Картавый» - экс-нардеп от ПР

Задержан бывший нардеп-криминальный авторитет с сообщником, которые с оружием напали в Святогорске на военнослужащего, сообщает отдел коммуникации ГУ НП в Донецкой области.

10:58

Запас газа в украинских ПХГ превысил прошлогодний

Украина вошла в ноябрь с запасами природного газа в подземных хранилищах (ПХГ) в объеме 17 млрд 139,35 млн куб. м, что на 1,6% (на 273,56 млн куб. м) больше, чем на 31 октября 2017 года, свидетельствуют данные АО «Укртрансгаз».

09:06

Доба ООС: один військовослужбовець загинув, двох поранено

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.