20 июля


23:29

США прийняли рішення про виділення Україні $200 млн - на посилення оборони і безпеки

Про це повідомляє Посольство України в США.

21:52

США нагадали Путіну: треба виконати Мінські домовленості, а не марити про черговий «референдум» на окупованій частині України

Випробувана кремлівським покидьком гидотна схема: «Вводимо військо - захоплюємо чуже – влаштовуємо голосування під прицілом – визнаємо чуже своїм» - не знайшла розуміння у влади США.

20:40

НАЗК досі перевіряє декларації Новинського за 2015-2106 роки

Національне агентство із запобігання корупції продовжило ще на місяць перевірку декларації народних депутатів від «Опозиційного блока» Вадима Новинського і «Відродження» Євгена Гєллєра.

19:36

«Дніпроазот» запевняє: українці не встигнуть забути присмак водопровідного хлору

АТ «Дніпоазот» відновлює роботу хлорної групи цехів.

18:12

18 загиблих й ще більш постраждалих за добу у трьох ДТП: у Мінінфраструктури почухали потилицю й нижче

Вже на наступне засідання уряду буде винесено на затвердження проект постанови про запровадження контролю швидкості на українських автошляхах.

17:52

В оккупированной Макеевке готовят к затоплению очередную шахту – город готовится тонуть

В Макеевке (город-«спутник» Донецка, временное ОРДО, до «русской весны-2014» - более 350 тысяч населения) готовится к закрытию шахта «Северная»: в августе в ней будет прекращен водоотлив. Часть горняков уволят, часть надеется успеть устроиться на еще не утонувшие шахты.

10:33

Пойманная в США «Машка Путина» оказалась известной в Москве «крымнашкой» и «новоросской» (фото)

Задержанная за незаконную деятельность по продвижению интересов России в США Мария Бутина (позывной, вероятно, «Машка Путина») выступала в поддержку боевиков на Донбассе.

09:28

ОБСЕ вновь зафиксировала «запрещенный» арсенал возле Луганска

Наблюдатели Специальной мониторинговой миссии Организации по безопасности и сотрудничеству в Европе (СММ ОБСЕ) заявляют, что зафиксировали на оккупированных территориях Донбасса большое скопление различного тяжелого вооружения - гаубиц, пушек, танков и минометов, принадлежащих контролируемым России боевикам.

08:46

Путін незабаром запропонує і в США провести «референдум» про статус Брайтон-Біч – на основі «Мінських домовленостей»

Президент РФ Володимир Путін на закритій нараді з послами МЗС розповів, що запропонував президенту США Дональду Трампу провести референдум у невизнаних «ЛНР» і «ДНР» про статус територій.

08:26

ООС: минулої доби без втрат

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.