26 марта


14:53

У Києві скасували анонсовану півторадобову комендантську годину. Перехід на “літній час” ще не скасовано

12:38

Україна переводить стрілки на годину вперед, у Києві - комендантська година на півтори доби

21 марта


12:42

21.03.2022 у Києві та області на півтори доби вводять "посилену" комендантську годину

15 марта


15:06

У Києві та області знову запроваджують комендантську годину на півтори доби

11 марта


17:53

Міноборони РБ: інформація про ракетний удар по білоруському селу - фейк. Проте вторгнення в Україну готується

16:31

Російські літаки зайшли з території України і нанесли вогневе ураження по населених пунктах у Білорусі

15:58

Міністр оборони України звертається до народу Білорусі

22 мая


12:44

Операція «Гірдон»: Гіркін усім задоволений, а Гордона вважає дурнем, мерзотником, майже го…доном

14 мая


15:42

Окупанти «ізолювали» у Донецьку обвинуваченого у справі МН17

17 сентября


12:33

Гончарук прокоментував свій коментар щодо ПриватБанку

10:18

Прем’єр Гончарук не виключає «компроміс» із Коломойським щодо ПриватБанку

09:12

«Слуги народу» пропонують змінити закон «Про столицю» і провести вибори мера Києва у грудні

08:58

Будинок колишньої глави Нацбанку Гонтаревої спалили

08:40

Дoба ООС: один наш військовий загинув, двох поранено

16 сентября


17:28

Після програного Зеленським парі чиновників міської ради Дніпра оголошено в розшук

17:07

Скасовано постанову Матіоса про «засекречення» декларацій військових прокурорів

12:55

І цього тижня Зеленський не зможе відібрати у Авакова Нацгвардію

12:23

Бюджет-2020 презентують нардепам у п’ятницю

12:11

Посольство США сподівається, що нова ЦВК буде не гірше той, що розігнав Зеленський

11:59

Богдан - о фракції «Слуга народу»: там є «божевільні, психічно хворі»

08:41

Доба ООС: поранено одного військовослужбовця

15 сентября


17:27

Рада отримала проект держбюджету-2020

09:03

Доба ООС: обстріли не припиняються

14 сентября


14:59

Зеленський наклав вето на Виборчий кодекс з відкритими списками

08:50

Доба ООС: поранено вісьмох наших військових

13 сентября


18:44

У Кремлі наполягають: спочатку фіксація «формули Штайнмайера» - потім «нормандська» зустріч

17:26

Для Коломойського відкрилося «хороше вікно»: крізь нього він бачить вихід із ситуації з ПриватБанком

16:52

Меру Дніпра не пробачили вигране у Зеленського парі: у міськраді обшук

13:58

Порошенко прийшов на допит до ДБР – ДБР прийшло з обшуком до банка Порошенка

13:34

Стало відомо, під приводом чого намагаються вилучити у ПриватБанку документи, «пов'язані з юридичним захистом банку»

«ОПЕРАЦИЯ ГЫ»

Урочистий порожняк

«Бажаємо міцного благословення від Господа – та й від себе особисто усього міцного»: трійця Янукович В.Ф. - Онуфрій МП - Лукашенко О.Г. звернулася до Зеленського.


«Трус», «Балбес» (умовно висловлюючись) та безумовно «Бывалый» привітали новообраного слугу народного.

Так, Янукович В.Ф., що переховується від «миролюбного українського народу» (цитата, див. нижче) десь у котеджному лісочку аж під Москвою, надіслав свої особисті привітання Зеленському. Тобто, ну як «особисті»… Янукович (мабуть) особисто повідомив особистого прес-секретаря свого особистого сина Януковича О.В. (Сашка-«Стоматолога») - Юрія Кірасіра. А вже той Кірасір на своїй особистій сторінці у «Фейсбуці» виклав це особисте витання від Віктора Федоровича.

(Те, що майже саме так все і відбувалося, пізніше підтвердив і особистий адвокат Віктора Януковича Віталій Сердюк - особисто, звісно).

Цитуємо мовою оригіналі це непересічне вітання від В. Януковича:

«Я искренне поздравляю Вас… Украинцы доверили Вам… Миролюбивый украинский народ расколот и радикализирован… Братоубийственная война на моем родном Донбассе уничтожает когда-то процветающий край»…

(Коли саме буйно квітнув, як та черемшина серед териконів, вкритих хмарами, цей чудовий край, про який аж в Карпатах спивали – про «пісенний край завзяття і труда»?

Хоча, так, згадуємо, було колись – три рази: впродовж двох термінів «відсидки» Віті – борця за рідне підворіття у склади «молодої команди» кварталу «Пивнівка» - що мирно й затишно квітнув між районом (урбанізованим сілом) «Роздолівка» і славнозвісним «Єнакієвським пивзаводом». І ще одного разу – з кінця 2002-го року до початку 2014-го - коли Янукович знов був не в рідному краї, а навпаки, як то кажуть, «в местах не столь отдаленных» - у Києві, звідкіля його теж виштовхнув «миролюбивый украинский народ», навіть достроково – і цього разу аж за кордон країни – «Обком»).

«Вина за эти чудовищные страдания (продовжує своє вітання В. Янукович) лежит на Петре Порошенко и его соратниках, которые все эти годы проводили политику ненависти и насилия. Избиратели уже вынесли им однозначный приговор голосованием. А история наверняка вынесет свой, более жесткий.

Заменить страх и уныние в душах людей на надежду… (ось тут, нарешті, влучно: Зеленський відомий на все телебачення спец по заміні «уныния» на регіт «в душах» - власне, тому його й обрала президентом неперевершена українська телеаудиторія, чутлива та напрочуд доброзичлива - «Обком»)

Я хочу низко поклониться мудрому украинскому народу…»

(У цьому місці свого звернення - вже до українського народу - Янукович зламав ще один олівець – «Обком»)

(лютий 2014 р., м. Ростов-на-Дону, РФ).

Цього разу репнуло у «Трусa» Віктора Федоровича так гучно, що навіть у резиденції Путіна собака загавкав. Мабуть, занадто низко вклонився українському народу.

А деякі московські росіяни, кажуть, вибігли на Красну площу: подивитися, чи то не салют показують на честь перемоги Зеленського над «хунтою».

А українці (десь біля кордону, у Конотопі, а також на Полтавщині) згадали Гоголя, - звісно, «Сорочинський ярмарок», а як же! Ті сторінки, де Хивря («грозная сожительница Черевика») хотіла скористуватися його відсутністю («дурень мой отправился на всю ночь с кумом под возы, чтоб москали на случай не подцепили чего»), та запросила до себе «поповича Афанасия Ивановича» на романтичну вечерю з вірогідним продовженням. Проте відомо, чим завершилась ця романтична пригода: хтось страшно наче хрюкнув (ще одна цитата з Гоголя):

«Хивря была ни жива, ни мертва. — Эх вы, бабы! бабы! — произнесла она громко, — вам ли козаковать, и быть мужьями! Вам бы веретено в руки, да посадить за гребень! Один кто-нибудь, может, прости Господи… Под кем-нибудь скамейка заскрыпела, а все и метнулись, как полуумные! — Это привело в стыд наших храбрецов»…

Проте сучасних хоробрих українців, справжніх козаків, вже не налякати ані сатаною, ані свинею, ані Путіним, ані москалями (бо ті вже «подцепили», тобто поцупили у нас і Крим, і навіть місто Єнакієве – чорну перлину Донбасу), ані брехливим коміком на троні – ані Януковичем, розгляд урочистого послання якого народу України та його новому вождю ми завершуємо:

«Я желаю Вам крепкого (здоровья) благословения от Господа и успехов на Вашем высоком и ответственном посту Президента Украины!» - гаркнув Янукович та й зламав від особистого щастя ще один олівець.

Деякі джерела запевняють «Обком», що «міцний господарник» Віктор Федорович («крепкий хозяйственник» - як його прозвали ще у колонії для неповнолітніх ув'язнених, м. Кременчук) спочатку заявив особистому прес-секретарю свого сина Сашка, що слово «здоровье» (що ми його підкреслили) – зайве. По-перше, жодному своєму наступнику Віктор Федорович не спроможний такого побажати. По-друге – що може бути краще «крепкого Благословения от Господарника… вибачте - Господа»? Отож-бо.

…Вітання від «Бывалого» - президента Білорусі Олександра Лукашенка – вийшло стислим і занадто абстрактним. Зв’язок між Зеленським і (цитуємо білоруське державне агентство БЕЛТА) «фундаментом отношений между двумя странами», з «историей братских связей белорусов и украинцев», зрозуміло, якісь є. Але у кого з ким зі слов’ян його немає? Так само можна було президенту Білорусі щодня вітати кожного пересічного українця зі зміною місця роботи: «фундамент», «цемент», «традиції», «мир, дружба», бабуся у Бобруйську одружилася, двоюрідна тітка проїздом у Мінську була ще у 1958 році…

Стриманість Олександра Григоровича можна зрозуміти: він президентом РБ з 1994 р. (у липні все прогресивне людство Північної Кореї та РФ буде святкувати 25-річний ювілей цього дива стабільності), то ж він і іншим сусіднім країнам бажав такого ж щастя – від щирого серця, як то кажуть, щоб застерегти братніх сусідів від помилок. Тому і примудрився пан Лукашенко аж двічі спрогнозувати перемогу (не тільки «однотурового», але і, як виявилося, й (вибачте) одноразового президента Порошенка): 1 березня - і навіть (з уточненнями) після першого туру.

Ну а про вітання Зеленському від Блаженнішего українського попа (чи то поповича Московського патріархату) Онуфрія гріх і згадувати. Той Онуфрій МП, зокрема, заявив, що Зеленський може «розраховувати на безумовну підтримку Української православної церкви в усіх питаннях, які сприятимуть утвердженню та розвитку духовних і моральних цінностей українського суспільства». І ще Онуфрій МП благословив раба божого Зеленського В.О. на «новому і відповідальному шляху служіння Україні та її народові».

Здавалося б - суцільний «порожняк», як казав колись В. Янукович. Проте джерела «Обкому» з печер київської Лаври стверджують, що ні: не порожняком єдиним привітав Онуфрій нового Володимира Великого Київського.

Він ще Зеленському пасхальний «термос» подарував. Роботи Фаберже. Великдень незабаром.


Павло СЕМАШКІН

Версия для печати  Версия для печати

22 Апреля 2019 19:48


 

 

Генпрокурор Луценко каже, що 31 травня врятував ціле місто. На яку нагороду він, на Вашу думку, за цей вчинок заслуговує?

Запрошення на чергове засідання РНБО України (6)

Обрання членом РНБО врятованого їм міста (16)

Дострокового присудження звання Генпрокурор-лейтенанта (22)

Повного зібрання підручників юридичного вишу (81)

Червоного диплома юриста з золотими літерами (9)

Медалі «Рятівник Третього Тисячоліття» (159)

Урочистого рукостискання від Зеленського (64)

Введите, пожалуйста, цифры с рисунка: